Mød Henrik - fast kunde hos Bille MC

​Bille MC har eksisteret siden 2002 og forsyner mc og atv-entusiaster med gode oplevelser på landevejen såvel som i terrænet. Hos Bille MC har vi efterhånden opbygget en stor fast kundegruppe og langvarige relationer.


Og i et marked med mange udbydere – både af Yamaha, men også andre konkurrerende mærker, er vi altid utrolig taknemlige, når kunderne vælger at komme retur, når de er på udkig efter ny motorcykel.


Én af de mange kunder, der har fulgt med os siden vores spæde start, er Henrik Thomassen. Henrik er lokal fra Skanderborg, og siden har – siden han fik sit kørekort - handlet med John Bille (Ejer af Bille MC). Henrik har inden han skiftede til Yamaha bl.a. kørt Suzuki – men efter han i 2002 prøvede og købte en Yamaha FZ6 S af John, har mærket været hans præference lige siden.


Det gode ved Henrik er, at man altid får hans ærlige mening og for ham er det ikke afgørende hvad, der står på tanken. Det handler om kvalitet, pris, det aktuelle modelprogram og den service som forhandleren giver! Med Henriks ærlighed i mente, tog vi alligevel chancen og lavede et interview med ham. 😉

Hvorfor har du valgt at køre Yamaha?

”Der er flere gode ting ved mærket. Yamahas priser er rigtig gode - både på deres motorcykler, men også på reservedele. Derudover ser deres Adventure og Touring-modeller bare mega fede ud. Der har de altså ramt plet i deres seneste serie.” Siger Henrik.


Han tilføjer også;

”Yamahas leveranceapparat fungerer også ubeklageligt! Det er altid nemt at få reservedele eller originalt ekstraudstyr. Og selvom din Yamaha måske har stået stille længe, fx efter en ferie eller hen over vinteren, så er min oplevelse at den atid starter og kører som smurt. Det betyder også, at jeg stoler på min mc og jeg ved den ikke svigter”.


Hvad synes du er det fedeste ved Yamaha?

”Der findes ikke – efter min mening – et federe modelprogram derude lige nu. Med deres 2020-2022 modelprogram har de altså lagt sig i førersædet, selvom flere af konkurrenterne også har nogle gode modelprogrammer. Yamaha lover heller ikke noget, de ikke kan holde og det er fedt! Og så kan det med Yamaha lade sig gøre, at få en af deres super-modeller til en fair pris.”

Hvad kører du på nu og hvad er din oplevelse af den?

”Siden 2021 har jeg kørt på Yamaha Super Ténéré (XT1200) og jeg er så glad for den. Jeg har lige været på motorcykeltur på tværs af Spanien, hvor vi har kørt i bjerge, på landevej, motorveje og kringlede landeveje! Jeg er stadig helt høj over oplevelsen – dels fordi min Super Ténéré bestod alle prøvelserne i alle terræn. Den kan det hele! Der var også andre Yamaha’s med – blandt andet en Ténéré 700. Også købt hos Bille MC og dens ejer var ligeledes helt oppe og køre. Jeg var også på oplevelsestur tilbage i 2017 på min Tracer 9 og der var ligeså god en oplevelse. Deres Adventure- og Touring-modeller er fantastiske i sær på de lange strækninger! Det er en blanding af gode køreegenskaber, power og komfort.”

Hvad er fordelene ved at handle hos Bille MC?

”Der er rart at de har deres eget autoriserede værksted, hvor man kan få lavet sine services. Og de er altid super fair på pris – både timer og reservedele.


John giver altid en super service og vil gerne gøre det godt for dig som kunde - og sådan har det altid været. Jeg har fået den samme gode service ved alle 7 handler. Jeg har også altid oplevet, at John tager min gamle mc i bytte og han giver altid en fair pris, så det kan betale sig at den indgår i handlen.​


Jeg kan også godt lide at komme hos John Bille og hans Team på Sverigesvej 10. Der er altid kaffe på kanden og masser af motorcykler at kigge på. Jeg kan godt finde på at kigge forbi dem i ny og næ.”


Her er Henriks liste af motorcykler:

2002: Suzuki GSX 600

2002: Yamaha FZ6 S

2006: Yamaha FZ1 S

2010: Yamaha FZ8

2013: Yamaha MT-09

2015: Yamaha Tracer 9

2021: Yamaha XT1200 Super Ténéré

Tak til Henrik for at stille op til interviewet og dele sine meninger og erfaringer.


Du er velkommen til at kigge forbi Sverigesvej 10 i Skanderborg eller ringe til os på 8657 9707, hvis vi kan hjælpe dig.


Kundecase fra den 13. juli 2022.

​Vidste du at..

Lagerudsalg hos Yamaha og Bille MC - spar op til 30.000 kr.
08-03-2024
Mangler du en MC til den nye sæson? Så kan du lige nu spare op til 30.000 kr. på udvalgte Yamaha-modeller!!
Læs mere...
Mød Carsten - fast kunde hos Bille MC
31-01-2024
Carsten har været kunde hos Bille MC siden den spæde start i 2002, hvor virksomheden lå på Søtoften i Skanderborg. Han har handlet ikke mindre end 10 køretøjer af John - men hvorfor? Det har vi taget en snak om.
Læs mere...

Åbningstider

Mandag: 09.00 - 17.00

Tirsdag: 09.00 - 17.00

Onsdag: 09.00 - 17.00

Torsdag: 09.00 - 17.00

Fredag: 09.00 - 12.00

Weekend kun efter aftale​

Firma​

Bille MC

CVR: 26416256

​Tlf: 86 57 97 07

Mobil: 40 45 21 23

Mail: info@billemc.dk

Find os​​

Sverigesvej 10
8660 Skanderborg

Eller du kan finde os

med Google Map's her

Facebook

Like os på facebook og del

os gerne med dine venner. Vi deler tilbud, konkurrencer og inspiration.

Følg os her​