Mød Carsten - fast kunde hos Bille MC

Carstens købsoplevelser hos Bille MC

​Bille MC har eksisteret siden 2002 og forsyner MC og ATV-entusiaster med gode oplevelser på landevejen og i terrænet. Det har efterhånden skabt en loyal og tilbagevendende kundegruppe og i dag skal vi møde Carsten Rasmussen fra Hørning - han har en del erfaringer med at handle hos Bille MC.


Jordnær service og 100 % tryghed

Vi spørger Carsten ind til hvorfor han igennem tiden KUN har valgt at handle sine motorcykler ved Bille MC og han udtaler:


”John (ejer af Bille MC) lytter altid til mine ønsker, krav og budgetgrundlag. Om man er nybegynder (som jeg var tilbage i 1999), semi-rutineret eller rutineret, så har John den rigtige model i sit brede modelprogram - enten nyt eller brugt. Og når jeg har været på udkig efter en ny MC, lader John mig rigtig ofte prøve forskellige motorcykler, så jeg kan be- eller afkræve mine forventninger og tanker. Det er virkelig rart!


Bille MC gør en ekstraordinær indsats for at hjælpe og det er altså skønt,at opleve den form for service! Man kan også altid regne med dem - en aftale er en aftale. Det har altid gjort mig tryg som kunde i forretningen og blandt andet derfor handler jeg udelukkende hos dem


Processen omkring købet er også 100 % transparent og forholdene er super gode. Det er altså ligeledes rart, når der skal laves så stort et køb/investering, som en MC er.


Han har også ofte tilbudt at tage mine gamle motorcykler i bytte og altid tilbudt mig super fair priser i en byttehandel. Det gør købet nemmere, når man ikke først selv skal ud og sælge sin gamle MC.


Når man besøger butikken i Skanderborg, er der altid en god, hyggelig stemning og den oplevelse gør indtryk. Man har lyst til at komme igen. Dertil har de også altid et stort udvalg i butikken, som man kan blive inspireret af - både nyt og brugt."


Yamaha skuffer aldrig

Som det ses af Carstens motorcykelliste nederst i artiklen, så er man ikke i tvivl om, at hans hjerte banker for producenten Yamaha, men hvorfor mon? Det spurgte vi også ind til.


”Jeg synes, at Yamaha har hele pakken! Deres brede modelprogram gør, at der er noget for enhver smag og til ethvert budget. Jeg har primært kørt på enten Racing, Hyper Naked og Touring-modellerne. Min samlede oplevelse er god kvalitet, fede designs samt høj værdi for pengene! Yamaha’s prissætning er yderst konkurrencedygtig og man får altså meget for pengene!


Og det vigtigste af alt er jo køreegenskaberne – hvordan ligger motorcyklen på vejene, hvordan accelererer den, er lyden god og hvordan manøvrerer den svingene? Her synes jeg, at Yamaha er af højeste kvalitet og jeg er aldrig blevet skuffet. Det er en helhedsoplevelse at køre Yamaha.


De er også altid med fremme på teknikken – der er altid nogle moderne, fede features som er med til at give en bedre køreoplevelse.


Jeg må også lige slå et slag for kvaliteten, som jeg synes er rigtig god. Jeg har sjældent oplevet nogle mekaniske eller tekniske fejl på mine motorcykler – jeg har kun haft dem på værksted til service, dækskifte eller til montering af ekstraudstyr.” – siger Carsten.


Et super godt og grundigt værksted

Hos Bille MC har de deres eget autoriserede værksted – noget som Carsten også kender til og har en bemærkning til:


”De er dygtige og imødekommende! De gange, jeg har været til service og fået påmonteret ekstraudstyr, har jeg oplevet nogle passionerede kompetencer, der ved, hvad de laver.


Heldigvis har mine Yamaha’er sjældent været på værksted, men de gange jeg har været til service eller fået påmonteret ekstraudstyr eller lign., så har det været en rigtig god oplevelse. Fair priser og hurtig service.


Jeg ved fra John, at de - som autoriseret Yamaha forhandler - løbende bliver uddannet i at reparere modellerne. De har den højeste specialistviden inden for Yamaha, men er også super dygtige til at reparere andre mærker. Alle mine mc-venner får deres motorcykler serviceret og repareret hos Bille MC – fordi det, de laver, er i orden!” – siger Carsten.


Det startede i 1999

Han begyndte faktisk at handle med John flere år inden opstarten af Bille MC, nemlig da John arbejdede hos Sand Jensen i deres MC-afdeling sidst i 90’erne.

Carsten udtaler: ”Jeg glemmer aldrig den første gang, jeg mødte John i 1999. Jeg var en tur i Silkeborg for - sammen med min lillebror og søn - at kigge på motorcykel. Jeg var forvirret og vidste ikke helt hvad jeg var på udkig efter. Vi havde været et par forskellige steder, men uden held.


Vi ender så hos Sand Jensen, der på det tidspunkt solgte motorcykler. Her nåede vi kun lige at træde ind af døren, før vi blev mødt af et stort smil og et varmt velkommen af John Bille. Og Inden der var gået 5 minutter, havde min bror og jeg fået en kop kaffe og min søn en sodavand, og John var i gang med at afdække mit behov – en opgave, som var ret svær, da jeg var forvirret over hvad jeg ville.


Efter at have snakket og blevet inspireret af John endte jeg – samme eftermiddag - med at købe en Yamaha, da jeg bare vidste, at det var det helt rigtige! Hele købsoplevelsen den dag var tryg og god, så der var ingen grund til at tænke mere over det.”


Tak til Carsten for snakken og for at dele sine erfaringer og meninger med os.


Her er Carstens liste af motorcykler købt ved Bille MC:

1999: Yamaha Dragstar

2000: Yamaha R6 i blå

2003: Yamaha R1 i racing rød og hvid

2004: Yamaha R1 i all racing red

2006: Yamaha FZ1 fazer I blå

2014: Yamaha FZ6 I sort og grå

2016: Yamaha Tracer 9 i blå og sort

2019: Yamaha Tracer 9 GT i grå og rød


Andre køb foretaget af Carsten hos Bille MC:

2002: YFM 90 Raptor (ATV til min på det tidspunkt 10-årige søn)

2008: Yamaha JOG R 30 km/t (knallert til min 16-årige søn)

Vi vil også gerne hjælpe dig med din MC-drøm

Skulle du være interesseret i en MC eller ATV, så er du meget velkommen til at:

- kigge forbi Sverigesvej 10 i Skanderborg

- besøge Billemc.dk 

- ringe til os på 8657 9707.


OBS: på vores hjemmeside kan du lige nu finde gode priser på både nye og brugte modeller. Se mere her: https://www.billemc.dk/

​Vidste du at..

Lagerudsalg hos Yamaha og Bille MC - spar op til 30.000 kr.
08-03-2024
Mangler du en MC til den nye sæson? Så kan du lige nu spare op til 30.000 kr. på udvalgte Yamaha-modeller!!
Læs mere...
Mød Carsten - fast kunde hos Bille MC
31-01-2024
Carsten har været kunde hos Bille MC siden den spæde start i 2002, hvor virksomheden lå på Søtoften i Skanderborg. Han har handlet ikke mindre end 10 køretøjer af John - men hvorfor? Det har vi taget en snak om.
Læs mere...

Åbningstider

Mandag: 09.00 - 17.00

Tirsdag: 09.00 - 17.00

Onsdag: 09.00 - 17.00

Torsdag: 09.00 - 17.00

Fredag: 09.00 - 17.00

Weekend kun efter aftale​

Firma​

Bille MC

CVR: 26416256

​Tlf: 86 57 97 07

Mobil: 40 45 21 23

Mail: info@billemc.dk

Find os​​

Sverigesvej 10
8660 Skanderborg

Eller du kan finde os

med Google Map's her

Facebook

Like os på facebook og del

os gerne med dine venner. Vi deler tilbud, konkurrencer og inspiration.

Følg os her​